Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi CHP Milletvekili Cevdet Akay kripto paralara yönelik düzenlemeleri değerlendirdi!

CHP Milletvekili Cevdet Akay kripto paralara yönelik düzenlemeleri değerlendirdi!

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, kripto varlıklarla ilgili kanun teklifi konusunda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Akay, kripto hizmet sağlayıcıların sorumlulukları ve vergisel düzenlemeler konusunda araştırma ve düzenleme yapılması gerektiğine dikkat çekti.
yazar
Rabia Berat
Editör
CHP Milletvekili Cevdet Akay kripto paralara yönelik düzenlemeleri değerlendirdi!

CHP Milletvekili Cevdet Akay, Kripto Varlıklarla İlgili Kanun Teklifi Hakkında Konuştu

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, kripto varlıklarla ilgili düzenlemeler içeren kanun teklifiyle ilgili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı konuşmada, kripto hizmet sağlayıcıların hukuka aykırı faaliyetlerden sorumlu tutulması gerektiğini belirtti ve yönetim kurulu üyelerinin de sorumluluklarının netleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Akay: Yönetim Kurulu Üyelerinin Sorumlulukları Araştırılmalı

Akay, "Bu tip durumlarda yönetim kurulu üyeleri de sorumlu tutuluyor, zimmet yüklenebiliyor. Bu durumlarla ilgili, bu kişilerin sermaye yapısı, mali gücü ve moralitesinin araştırılması gerektiğini söyledi ve bankalar gibi bir mali tahlil ve istihbarat departmanı oluşturulmasının faydalı olacağını vurguladı.

Akay: Sermaye Piyasası Kanunu'nda Değişiklikler Önemli

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, kripto varlıklara ilişkin düzenlemeleri içeren Sermaye Piyasası Kanunu'ndaki yapılan değişikliklerin önemine dikkat çekerek, bu düzenlemelerin yatırımcıların korunması ve piyasanın düzenlenmesi açısından büyük bir adım olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapay Mera Projesi ile Kuzu Etinde Fiyatlar Düşüyor

Yapay Mera Projesi ile Kuzu Etinde Fiyatlar Düşüyor