Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Türkiye Genelinde 371 Temizlik Görevlisi Alınacak

Türkiye Genelinde 371 Temizlik Görevlisi Alınacak

Türkiye'nin 29 ilinde hastanelerde çalışacak 371 temizlik görevlisi aranıyor. Detaylar ve başvuru şartları İŞKUR tarafından duyuruldu.
yazar
Rabia Berat
Editör
Türkiye Genelinde 371 Temizlik Görevlisi Alınacak

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre, Türkiye genelinde 29 ildeki hastanelere temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Toplamda 371 temizlik görevlisi için başvuru süreci başlamış durumda ve bu süreç internet üzerinden kolayca gerçekleştirilebiliyor, ayrıca ikamet şartı aranmıyor.

Hangi illerde alım yapılacak?

Temizlik görevlisi alımı yapılacak iller arasında Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara, Hatay, Manisa, Konya, Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Diyarbakır, Denizli, Kütahya, Bolu, Düzce, Gaziantep, Samsun, Tekirdağ, Adana, Mersin, Afyon, Balıkesir, Amasya, Malatya, Edirne, Osmaniye, Isparta, Erzurum ve Sinop bulunuyor.

Başvuru şartları ve detaylar

İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek adaylar için ikamet şartı aranmayacak olup, başvuru şartları ve detayları İŞKUR'un duyurular kısmında yer alıyor ve adaylardan istenen belgeler ile başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgiler sunuluyor.

İŞKUR tarafından yapılan duyuruda, başvuru ekranının açıldığı ve başvuruların alınmaya başladığı belirtiliyor, bu nedenle hastane temizlik personeli olarak istihdam edilmek isteyen adayların bu fırsatı değerlendirmesi gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
325 euro destek ödemesi için ayrıntılar netleşti

325 euro destek ödemesi için ayrıntılar netleşti