Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Trakya Üniversitesi'nde Rektörlük Devir Teslim Töreni

Trakya Üniversitesi'nde Rektörlük Devir Teslim Töreni

Trakya Üniversitesi'nde 9 ve 10'uncu dönem rektörlük görevini yürütmüş olan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Cumhurbaşkanı kararıyla görevi Prof. Dr. Mustafa Hatipler'e devretti. Devir teslim töreni, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Trakya Üniversitesi'nde Rektörlük Devir Teslim Töreni

Trakya Üniversitesi'nde rektörlük görevini tamamlayan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Cumhurbaşkanı kararıyla görevi Prof. Dr. Mustafa Hatipler'e devretti. Rektörlük devir teslim töreni, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapıldı. Törene Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, eski rektörlerden Prof. Dr. Yener Yörük, 9 ve 10'uncu dönem rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kurum ve kuruluş temsilcileriyle çok sayıda akademisyen katıldı.

Tören Konuşmaları:

Edirne Valisi Yunus Sezer: Törende yaptığı konuşmada, hizmetlerin ardından güzel anılmak ve görev süresi boyunca halkın memnuniyetini sağlamak önemine değindi. Sezer, "Önemli olan, görev süresi sonunda arkamızda hoş bir seda bırakmak ve bayrağı daha ileriye taşıyacak mevkidaşlara devretmek. Erhan Hocamıza teşekkür ediyorum. Bayrağı devralan Hatipler hocamızın bu bayrağı daha üst seviyelere taşımasını temenni ediyorum. Şehir sadece üniversiteden ibaret değil, kamu kurumlarıyla bir bütündür ve herkesin iş birliğiyle hizmet etmesi gerekiyor" dedi.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu: Görev süresi sonunda bayrağı Prof. Dr. Mustafa Hatipler’e devreden Tabakoğlu, "Bir Balkan sevdalısına bayrağı devrediyoruz" ifadelerini kullanarak, üniversitenin ve bölgenin geleceği hakkında olumlu düşüncelerini dile getirdi.

Yeni rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler’in görevi devralmasıyla birlikte Trakya Üniversitesi'nde yeni bir dönem başlamış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM Gündeminde Sosyal Konularda 8 Önemli Düzenleme

TBMM Gündeminde Sosyal Konularda 8 Önemli Düzenleme