Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde 4 Müfettiş Yardımcısı alımı için yazılı ve sözlü sınav düzenleyecek. Başvurular e-Devlet üzerinden 23 Eylül - 1 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı, 4 Müfettiş Yardımcısı alımı için giriş sınavı düzenleyecek. Sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek. Yazılı sınav 16 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 10.30'da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda yapılacak. Adayların saat 10.00'da sınav yerinde bulunmaları gerekiyor.

Sınava Giriş Koşulları:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.
  • Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen bölümlerden mezun olmak.
  • 01.01.1990 tarihinden sonra doğmuş olmak.
  • 2023 veya 2024 yıllarında yapılan KPSS A Grubu sınavının KPSSP(48) puan türünden en az 70 puan almış olmak ve en yüksek puanlı 80 kişi arasında yer almak.

Başvuru Şekli: Başvurular, 23 Eylül - 01 Ekim 2024 tarihleri arasında e-Devlet sistemindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti veya Kariyer Kapısı Platformu üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Başvuru sırasında istenen belgeler e-Devlet hizmeti üzerinden çekilecek ve eksiksiz şekilde sisteme yüklenmesi gerekecek.

Sınav İçeriği ve Değerlendirme: Sınav, hukuk, iktisat, maliye, muhasebe ve yabancı dil (İngilizce, Almanca, Fransızca) konularını kapsayacak. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar sözlü sınava davet edilecek. Sınav sonuçlarına 5 iş günü içerisinde itiraz edilebilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK 70 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak: Başvuru Şartları ve Detaylar

SGK 70 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak: Başvuru Şartları ve Detaylar