Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Talip Geylan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Öğrenci Kolektifleri'nde Destek Bekliyor!

Talip Geylan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Öğrenci Kolektifleri'nde Destek Bekliyor!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek bayramını kutladı. Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek Öğretmenlik Meslek Kanunu için destek talep etti.
yazar
Haber Merkezi
Talip Geylan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Öğrenci Kolektifleri'nde Destek Bekliyor!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek bayramını kutladı ve Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun desteklenmesi için talepte bulundu.

Genel Başkan Geylan'ın Açıklamaları

Genel Başkan Geylan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek bayramını kutladım. 'Milletimizin hakkını, hukukunu savunmak şeref konumuzdur. Ne hakkımızdan, ne hukukumuzdan, ne de şerefimizden taviz vermeyeceğiz. Türkiye ve Türk vatanı 85 milyon Türk vatandaşının yeryüzü cennetidir.' diyen Sayın Genel Başkanımız, tüm eğitim çalışanı meslektaşlarıma selamlarını ileterek bayramlarını tebrik etti." şeklinde konuştu.

Genel Başkan Geylan, MHP Lideri Bahçeli'ye, Öğretmenlik Meslek Kanunu'na ilişkin görüş ve taleplerini içeren raporunu sunduğunu belirterek, MHP'nin öğretmenlerin beklentilerini karşılayacak yasal düzenlemeler için çaba harcayacaklarını söyledi.

Genel Başkan Geylan, Sayın Bahçeli'nin eğitim çalışanlarının talep ve sorunlarına her zaman yakın ilgi gösterdiğini ve destek verdiğini vurgulayarak, tüm meslektaşları adına teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim kurumlarına yönelik yeni sınırlandırmaları duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim kurumlarına yönelik yeni sınırlandırmaları duyurdu