Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Sağlık Çalışanları Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu: Genç Sağlık Sendikası'ndan Birlik Mesajı

Sağlık Çalışanları Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu: Genç Sağlık Sendikası'ndan Birlik Mesajı

Yoğun iş temposu altında görevlerini sürdüren sağlık çalışanları, kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek stres attı. Etkinliğe katılan Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, gelecek nesillerin Genç'lere ait olduğunu belirtti.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Sağlık Çalışanları Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu: Genç Sağlık Sendikası'ndan Birlik Mesajı

Yoğun iş temposu ve ağır çalışma şartları altında büyük bir fedakarlıkla görevlerini sürdüren sağlık çalışanları, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek hem stres attı hem de sosyalleşme imkanı buldu. Organizasyona 1000'den fazla memur katılırken, Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, Genel Başkan Vekili Furkan Ali Çiftçioğlu, Genel Başkan Yardımcıları Arif Camgöz ve Dinçer İlboğa, Genç Eğitim Sen Genel Başkanı Aras Ali Altıntaş, Genç Belediye Sen Genel Başkanı Mehmet Günok, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün ve Altıeylül Belediye Başkan Vekili Baha Torun da etkinlikte yer aldı.

Katılım sağlayamayan il ve ilçe belediye başkanları ile milletvekilleri ise tebrik mesajları gönderdi. Organizasyonda teşkilatına seslenen Genel Başkan Osman Kaya, gelecek nesillerin Genç'lere ait olduğunu vurgulayarak, "Bu mücadeleyi sizler başlattınız, zafere ulaştıracak olanlar da yine sizlersiniz. Zafere doğru gittiğimiz bu yolda Rabbim sizi her türlü kazadan beladan korusun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siirt Kamu Spor Oyunları'nda Şampiyonlar Belli Oldu: İl Jandarma Komutanlığı Damga Vurdu

Siirt Kamu Spor Oyunları'nda Şampiyonlar Belli Oldu: İl Jandarma Komutanlığı Damga Vurdu