Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber MHP Liderinden Sert Açıklama: Terörist Belediye Başkanı Milletvekili İstemiyoruz

MHP Liderinden Sert Açıklama: Terörist Belediye Başkanı Milletvekili İstemiyoruz

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasını kast ederek, PKK'lıların seçimlere katılmasını skandal olarak nitelendirdi. Ayrıca Sinan Ateş cinayetiyle MHP'yi ilişkilendirmeyi kumpas olarak gördüğünü belirtti.
yazar
Rabia Berat
Editör
MHP Liderinden Sert Açıklama: Terörist Belediye Başkanı Milletvekili İstemiyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Grup Toplantısındaki Konuşması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanması kararına destek verirken, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili eleştirilere sert tepki gösterdi.

Hakkari Belediyesi'ne Yapılan Kayyum Atamasına Destek

Bahçeli'nin açıklamalarına göre, Hakkari Belediye Başkanı görevden alınmış ve gözaltına alınmıştır. Terör örgütü PKK'nın bir üyesinin seçimlere katılması Bahçeli'ye göre tam anlamıyla bir skandaldır.

CHP Başkanına Sert Sözler

Bahçeli, CHP Başkanı'na yönelttiği eleştirilerde de sert ve sorgulayıcı bir tavır sergiledi. Bahçeli, CHP liderini terörü desteklemekle suçladı ve parti içindeki teröristlere karşı sert bir tutum sergilemeye devam edeceklerini belirtti.

İsrail'in Gazze Saldırılarına Tepki

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da değinen Bahçeli, kalıcı bir ateşkesin sağlanması gerektiğini vurgulayarak, İsrail Başbakanı'na Türkiye topraklarından geçme çağrısında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur İstifa Etti.

Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur İstifa Etti.