Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Meteoroloji Uyardı: Türkiye Alev Gibi Yanacak

Meteoroloji Uyardı: Türkiye Alev Gibi Yanacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son analizlerine göre ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyredecek. Hava durumuyla ilgili detaylar için takipte kalın!
yazar
Rabia Berat
Editör
Meteoroloji Uyardı: Türkiye Alev Gibi Yanacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı

Yurdun büyük bir bölümünde sıcaklık seviyelerinin mevsim normallerine göre 8 ila 12 derece fazla olacağı tahmin ediliyor.

Hava Durumu Tahminleri

MARMARA: Az bulutlu ve açık. EDİRNE: °C, 37°C Az bulutlu ve açık. İSTANBUL: °C, 31°C Az bulutlu ve açık. KIRKLARELİ: °C, 32°C Az bulutlu ve açık. KOCAELİ: °C, 35°C Az bulutlu ve açık.

EGE: Az bulutlu ve açık. AFYONKARAHİSAR: °C, 33°C Parçalı ve az bulutlu. DENİZLİ: °C, 40°C Parçalı ve az bulutlu. İZMİR: °C, 36°C Az bulutlu ve açık. MUĞLA: °C, 37°C Az bulutlu ve açık.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu, öğleden sonra Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkiinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. ADANA: °C, 41°C Az bulutlu ve açık zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu. ANTALYA: °C, 42°C Az bulutlu ve açık. BURDUR: °C, 36°C Az bulutlu ve açık. HATAY: °C, 39°C Az bulutlu ve açık.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. ANKARA: °C, 33°C Az bulutlu ve açık. ESKİŞEHİR: °C, 33°C Az bulutlu ve açık. KONYA: °C, 34°C Az bulutlu ve açık. SİVAS: °C, 32°C Az bulutlu ve açık.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Kastamonu’nun doğusu ve Sinop’un güneyinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. BOLU: °C, 31°C Parçalı az bulutlu. DÜZCE: °C, 35°C Parçalı ve az bulutlu. SİNOP: °C, 29°C Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde güney ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. ZONGULDAK: °C, 26°C Parçalı ve az bulutlu.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Bayburt'un doğusu ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. ARTVİN: °C, 33°C Parçalı ve az bulutlu. SAMSUN: °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu. TOKAT: °C, 35°C Parçalı ve az bulutlu. TRABZON: °C, 28°C Parçalı ve az bulutlu.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Erzurum'un kuzey ve batısı ile Erzincan'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. ERZURUM: °C, 28°C Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ve batı kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. KARS: °C, 26°C Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu. MALATYA: °C, 37°C Az bulutlu ve açık. VAN: °C, 25°C Az bulutlu ve açık.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. DİYARBAKIR: °C, 38°C Az bulutlu ve açık. GAZİANTEP: °C, 39°C Az bulutlu ve açık. SİİRT: °C, 36°C Az bulutlu ve açık. ŞANLIURFA: °C, 41°C Az bulutlu ve açık.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ajet, Uçuşlarında Büyük İndirim Fırsatlarını Açıkladı!

Ajet, Uçuşlarında Büyük İndirim Fırsatlarını Açıkladı!