Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Kapatılan okul yöneticileri, toplantı için çağırdıkları öğretmenleri darp etti!

Kapatılan okul yöneticileri, toplantı için çağırdıkları öğretmenleri darp etti!

Kastamonu'da Özel Tema Koleji'nde yaşanan olayda, yöneticiler ve öğretmenler arasında arabulucu görüşmesi sırasında çıkan arbede sonucunda 3 öğretmen ve bir öğretmenin nişanlısı yaralandı. Yöneticilerin saldırısının detayları araştırılıyor.
yazar
Haber Merkezi
Kapatılan okul yöneticileri, toplantı için çağırdıkları öğretmenleri darp etti!

Kastamonu'daki Özel Tema Koleji'nde Öğretmenlere Yönelik Şiddet Olayı

Özel Tema Koleji yöneticileri, Kastamonu'daki kampüslerini kapatma kararı aldıktan sonra öğretmenlerle mali hakları konusunda görüşmek üzere Doğa Köyü Öğretmenevi'nde bir araya geldi ancak görüşme sırasında tartışma çıktı ve kısa sürede kavga başladı.

Öğretmenlere Yönelik Saldırıya İlişkin Detaylar

Kavga sırasında 3 öğretmenin darbedildiği olayda, öğretmenler saldırının planlı ve organize bir şekilde gerçekleştiğini iddia ederek avukatlarıyla görüşmelerine engel olunduğunu belirtti ve darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu.

Mağdurların ve Tanıkların İfadeleri

Saldırıya uğrayan öğretmenlerden Ali Özçağlı, yaşananları şu şekilde aktardı: "Okul sahibinin oğlu beni itip darp etmeye başladı, diğer öğretmenlerimiz de saldırıya maruz kaldı. Jandarma çağırdık ve olayın kamera kayıtlarının incelenmesini talep ettik."

Öğretmen Ece Bahar da, saldırı sırasında nişanlısıyla birlikte öğretmenevine çağrıldığını ve saldırıya uğradıklarını belirterek, "Düğünümüz var ama şu anda hastanedeyiz, üzgünüz" dedi.

Matematik öğretmeni Onur Yalçın ise, saldırının planlı ve kasıtlı bir şekilde gerçekleştiğini vurgulayarak, "Bu saldırı öğretmenlere karşı açık bir şiddet örneğidir ve hukuka aykırıdır. Mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Yaşanan olayı tanımlayan Ahmet Er ise, nişanlısının görüşmesinin ardından kavgaya müdahale etmeye çalışırken kendisinin de saldırıya maruz kaldığını belirterek, "Darp raporu aldık ve bu mağduriyetin giderilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
LGS Sınavında Matematik Dersinde En Düşük Başarı Oranı Tespit Edildi

LGS Sınavında Matematik Dersinde En Düşük Başarı Oranı Tespit Edildi