Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Görenler Şok Yaşadı: Çöp Konteynerinde Kadın Cesedi Çıktı!

Görenler Şok Yaşadı: Çöp Konteynerinde Kadın Cesedi Çıktı!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bulunan Karşıyaka Mahallesi'nde korkunç bir olay meydana geldi. Eski Dülük Caddesi'ndeki bir çöp konteynerinde çöp atan vatandaşlar, çuval içinde bir kadın cesedi buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
yazar
Rabia Berat
Editör
Görenler Şok Yaşadı: Çöp Konteynerinde Kadın Cesedi Çıktı!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Şok Edici Olay: Çöp Konteynerinde Kadın Cesedi Bulundu

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleşen dehşet verici olayda, Eski Dülük Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerine çöp atmak isteyen vatandaşlar, çuval içerisinde bir kadın cesedi ile karşılaştı.

Olay Yerine Gelen Polis Ekipleri Geniş Çaplı İncelemelere Başladı

Vatandaşların durumu hemen polis ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı incelemelere başladı.

Katil Zanlısının Yakalanması İçin Polis Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Yapılan ilk incelemeler sonucunda, 25 yaşlarındaki yabancı uyruklu bir kadına ait olduğu belirlenen cesedin, çevredeki bir evde boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü ve daha sonra çuvala konularak çöp konteynerine atıldığı tespit edildi. Polis, katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay sonrası kaçtığı tespit edilen zanlının yakalanması için çevredeki güvenlik kameraları ve tanık ifadeleri üzerinde yoğunlaşıldı. Soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanı Onaylı Randevu Sistemi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Sağlık Bakanı Onaylı Randevu Sistemi Hakkında Açıklamalarda Bulundu