Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İcraatlarını Anlattı

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İcraatlarını Anlattı

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Oral, basınla bir araya gelerek icraatlarını ve destekledikleri projeleri tanıttı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İcraatlarını Anlattı

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Oral, basın mensuplarıyla bir araya gelerek görev süresince yürüttükleri projeleri ve elde ettikleri başarıları anlattı. Oral, Soğuk Süt Projesi, E-Ticaret sistemi, Erzurum Ticaret Borsası Fuarcılık ve Tanıtım AŞ, Ortak Pazar, Yöresel Ürünlerin Tescili gibi birçok projeyi desteklediklerini belirtti. Kadın Kooperatifleri ve Kadın Girişimcileri destekleme noktasında da önemli adımlar attıklarını vurguladı.

STK'larla İş Birliği: Oral, Erzurum'daki kamu kurumları, kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları (STK) ile uyumlu çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti. Bu iş birlikleri sonucunda Doğu Anadolu'nun en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen Soğuk Süt Zinciri Projesi'nin Erzurum'a kazandırıldığını belirtti. Proje kapsamında aldıkları desteklerle borsa için yaklaşık 100 milyon TL'nin üzerinde bir değer elde ettiklerini kaydetti. Oral, bu başarıların, borsanın mali kaynaklarını sadece 5 yıl gibi kısa bir sürede kazandırdığını, bunun da 2 yılının pandemi mücadelesiyle geçtiğini söyledi.

Sonuç: Oral, Erzurum'un birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu ve hak edenlerin alkışlanması, hak etmeyenlerin ise eleştirilmesi gerektiğini ifade etti. “Biz başarmanın inanmaktan ve çalışmaktan geçtiğine inanıyoruz. Koltuk için değil, memleket için mücadele ediyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malazgirt Zaferi Kutlamalarında Memurlar Götürüldü

Malazgirt Zaferi Kutlamalarında Memurlar Götürüldü