Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Ekrem İmamoğlu'ndan Metro Projelerine Eleştiri

Ekrem İmamoğlu'ndan Metro Projelerine Eleştiri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro projelerine yönelik engellemeler hakkında eleştirilerde bulundu. Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metro Hattı'ndaki imza eksikliği nedeniyle projenin ilerlemediğini belirten İmamoğlu, bu durumun "utanç verici" olduğunu ifade etti. Siyasi kibir ve hasımlığın projeleri engellediğini vurgulayan İmamoğlu, yetkililere akıllarını başlarına almalarını tavsiye etti.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Ekrem İmamoğlu'ndan Metro Projelerine Eleştiri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı’ndaki emekçilerle bir araya gelerek, Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metro Hattı'ndaki engellemelere tepki gösterdi. İmamoğlu, projeye onay verilmiş ve kredi hazırlanmış olmasına rağmen, sadece bir imza eksikliği nedeniyle projenin ilerlemediğini belirterek, bu durumu "utanç verici" olarak nitelendirdi.

İmamoğlu, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın projeye sağladığı kredinin önemine değinerek, ilgili yetkililerin bu engeli anlamakta zorlandıklarını ifade etti. Ayrıca, siyasi kibir ve hasımlığın projeleri engellediğini savunarak, yetkililere akıllarını başlarına almalarını ve koltuklarının milletin olduğunu hatırlamalarını tavsiye etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Özel Okullara Fahiş Fiyat İncelemesi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Özel Okullara Fahiş Fiyat İncelemesi