Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ın Cenazesi Dere Kenarında Bulundu

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ın Cenazesi Dere Kenarında Bulundu

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın dere kenarında bir çuval içerisinde ölü olarak bulunduğunu açıkladı. İlk bulgulara göre, Narin'in öldürüldükten sonra çuvala konup suya yerleştirildiği belirlendi.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ın Cenazesi Dere Kenarında Bulundu

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi yakınlarında dere kenarında bir çuval içerisinde ölü olarak bulunduğunu açıkladı. Vali Zorluoğlu, olayın ardından Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ile birlikte basın açıklaması yaparak, Narin'in kaybolduğu tarihten itibaren arama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Vali Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, "Kayıp Narin Güran, en son görüldüğünde üzerinde bulunan kıyafetleriyle birlikte dere kenarında bir çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette ölü olarak bulunmuştur. İlk bulgulara göre, öldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, burada çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır" dedi.

Arama çalışmalarının Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde 1 jandarma arama timi, 2 su altı kurtarma timi, 2 jandarma özel harekat timi, 2 komando timi, 1 iz takip köpeği, 2 kadavra köpeği, 1 arama kurtarma köpeği, 1 drone ve 2 yer altı görüntüleme cihazıyla yapıldığı belirtildi. Vali Zorluoğlu, Narin Güran'ın cenazesinin 8 Eylül sabahı saat 08.45'te Eğer Tutmaz deresinde bulunduğunu ve çocuğa Allah'tan rahmet dilediklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BTK Akademi Ücretsiz Eğitim Portalı Geniş Katılımla Büyümeye Devam Ediyor

BTK Akademi Ücretsiz Eğitim Portalı Geniş Katılımla Büyümeye Devam Ediyor