Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris'te Deniz Platformları Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris'te Deniz Platformları Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde Aksaz Tersanesi Komutanlığı Açılış ve Deniz Platformları Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan, Piri Reis denizaltısının hizmete alınacağını duyurdu ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlendirilmesi vurgusunu yaptı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris'te Deniz Platformları Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Aksaz Tersanesi Komutanlığı Açılış ve Deniz Platformları Teslim Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Erdoğan, Tersane Komutanlığı ile Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için büyük öneme sahip olan Piri Reis denizaltısının hizmete alınacağını açıkladı. Ayrıca Hızır Reis denizaltısının bayrak çekme ve seyir testlerine başlayacağını, Murat Reis denizaltısının ise havuz donatım faaliyetlerine geçeceğini belirtti. Erdoğan, iki, üç, dört numaralı akaryakıt gemileri ile 3 bin tonluk denizaltı havuzunun da hizmete sunulacağını ifade etti.

Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin denizlerle çevrili ve global güç mücadelelerinin merkezinde yer alan bir ülke olduğunu vurguladı. "Bu topraklardaki bin yıllık mevcudiyetini şehitlerinin mübarek kanlarına ve fedakarlıklarına borçlu olan bir milletiz" diyen Erdoğan, Mavi Vatan'da güçlü bir donanmanın önemine dikkat çekti. Türkiye'nin attığı adımların dostlar tarafından takdirle, muarızlar tarafından ise korkuyla izlendiğini belirten Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni her alanda güçlendirme çabalarının devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gıda Fiyatları Artışta: Ağustos 2024 Endeksi Açıklandı

Gıda Fiyatları Artışta: Ağustos 2024 Endeksi Açıklandı