Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
yazar
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü: Giovanni van Bronckhorst

Beşiktaş Kulübü, yeni teknik direktörleri olarak Hollandalı eski futbolcu Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Van Bronckhorst, siyah-beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklamada Van Bronckhorst'un tecrübesinden ve başarılı kariyerinden dolayı kendilerine güven verdiğini belirtti.

Giovanni van Bronckhorst Kimdir?

Giovanni van Bronckhorst, 5 Şubat 1975 tarihinde Hollanda'da doğdu. Futbolculuk kariyerine Feyenoord altyapısında başlayan Van Bronckhorst, kariyerinde Feyenoord, Rangers, Arsenal ve Barcelona gibi önemli kulüplerde forma giydi. Hollanda Milli Takımı'nda da uzun yıllar boyunca başarılı performans sergileyen Van Bronckhorst, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Hollanda Milli Takımı kaptanlığını yapmıştır.

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra teknik direktörlük kariyerine adım atan Van Bronckhorst, ilk deneyimini eski takımı Feyenoord'un başında yaşadı. Ardından Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou R&F ve son olarak da Hollanda Eredivisie takımlarından Rangers'ın teknik direktörlüğünü yapmıştır.

Beşiktaş'ın Yeni Dönemi

Beşiktaş Kulübü, Giovanni van Bronckhorst ile yaptığı anlaşma ile yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Tecrübeli teknik adamın liderliğindeki siyah-beyazlı ekip, hem yerel ligde hem de Avrupa arenasında iddialı bir şekilde mücadele etmeyi hedefliyor. Van Bronckhorst'un disiplinli ve oyuncu odaklı çalışma prensipleri, Beşiktaş'ın başarılı olmasında etkili olması bekleniyor.

Beşiktaş taraftarları da yeni teknik direktörleri Giovanni van Bronckhorst'u heyecanla karşıladı. Sosyal medyada ve tribünlerde yapılan yorumlarda taraftarlar, Van Bronckhorst'un kulübe getireceği vizyon ve başarı için umutlu olduklarını dile getirdiler. Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı da yaptığı açıklamada Van Bronckhorst'a desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Beşiktaş Kulübü, yeni teknik direktörleri Giovanni van Bronckhorst ile olan anlaşmayı resmi olarak duyurduktan sonra transfer çalışmalarına hız vermesi bekleniyor. Van Bronckhorst'un istekleri doğrultusunda kadroya yapılacak takviyelerle Beşiktaş, hem yerel ligde hem de Avrupa kupalarında iddialı olmayı planlıyor.

Giovanni van Bronckhorst'un Beşiktaş'ın başında nasıl bir performans sergileyeceği ve takıma nasıl bir oyun tarzı benimseteceği merakla beklenirken, siyah-beyazlı takımın taraftarları yeni sezon öncesi umut dolu bir bekleyiş içerisindeler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğu Karadeniz Bölgesi'nden yapılan somon ihracatı geçen yıl yüzde 45 arttı

Doğu Karadeniz Bölgesi'nden yapılan somon ihracatı geçen yıl yüzde 45 arttı