Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Ankara'da kritik buluşma: CHP temsilcileri, Bakan Şimşek ile masaya oturacak

Ankara'da kritik buluşma: CHP temsilcileri, Bakan Şimşek ile masaya oturacak

CHP ekonomi kurmayları, yarın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ankara'da önemli bir görüşme yapacak. CHP'nin Hazine ve Maliye'den sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe, Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir de toplantıda yer alacak.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da kritik buluşma: CHP temsilcileri, Bakan Şimşek ile masaya oturacak

Ankara'da CHP Heyeti, Hazine ve Maliye Bakanı ile Önemli Bir Görüşme Gerçekleştirecek

Ankara'da önemli bir görüşme haberi gündeme geldi. CHP ekonomi kurmayları, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yarın saat 10.00'da bir araya gelecek.

CHP Heyeti, Çeşitli Konuları Masaya Yatıracak

Görüşmede, CHP'nin Hazine ve Maliye'den sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe önderliğinde Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir de yer alacak. CHP heyeti, asgari ücrete en az enflasyon farkı kadar zam yapılması, emekli maaşlarının enflasyon oranına göre artırılması, vergi reformu, tarımsal desteklerin artırılması, TÜİK verilerinin doğruluğu ve Varlık Fonu gibi konuları ele alacak.

Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı Arasındaki Önceki Görüşme Sonrası Gerçekleşecek

Bu görüşmenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daha önce CHP Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmenin ardından gerçekleşeceği belirtiliyor. CHP'nin gölge kabinesi üyeleri, daha önce de çeşitli bakanlarla benzer görüşmeler yapmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
22 Haziran Cumartesi Günü Yayınlanan Programların Reytingleri Açıklandı!

22 Haziran Cumartesi Günü Yayınlanan Programların Reytingleri Açıklandı!