Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber Ali Koç Galatasaray'a Zeytin Dalı uzattı!

Ali Koç Galatasaray'a Zeytin Dalı uzattı!

Galatasaray'ın Kalamış Tesisleri'nde yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-kırmızılı idareci Bora Bahçetepe ile görüştü. Koç, "Arma, bayrak gibi değerler kulüplerin kutsalıdır; Galatasaray arması neyse bizim için Fenerbahçe arması da odur. Zararınızı karşılayacağım, armayı da ben yaptıracağım" dedi.
yazar
Rabia Berat
Editör
Ali Koç Galatasaray'a Zeytin Dalı uzattı!

Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Gerilim Kalamış'ta Tırmanışa Geçmişti

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerginlik her geçen gün tırmanıyor ve son olarak Kalamış'ta zirveye ulaştı. İki kulüp arasında istenmeyen olaylar meydana geldi.

Taraflar Arasında Yaşanan Kavga Haberlere Konu Oldu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Faruk Ilgaz Tesisleri'nde kongre üyeleriyle buluşması sırasında, Galatasaray'ın Kalamış Tesisi'nde 80 kişilik bir şampiyonluk yemeği düzenlendi. İki grup arasında gerginlik yaşanırken, meşaleler atıldı ve taraflar arasında kavga çıktı.

Ali Koç'tan Örnek Bir Davranış: "Armayı Yaptıracağım"

Gece ilerleyen saatlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kalamış Tesisleri'ne giderek hasar tespiti için sarı-kırmızılı idareci Bora Bahçetepe ile görüştü. Koç, yaşanan olaylar için özür dileyerek, armaya saygısızlığın kabul edilemez olduğunu belirtti ve "Arma, bayrak gibi değerler kulüplerin kutsalıdır; Galatasaray arması neyse bizim için Fenerbahçe arması da odur. Zararınızı karşılayacağım, armayı da ben yaptıracağım" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğalgaza zam yapılacak mı?

Doğalgaza zam yapılacak mı?