Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber AK Parti'de 2'si Büyükşehir Olmak Üzere 5 İl Başkanı Görev Değişikliği Yaşıyor

AK Parti'de 2'si Büyükşehir Olmak Üzere 5 İl Başkanı Görev Değişikliği Yaşıyor

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 'değişim' gündemiyle toplandı. Toplantıda, 5 il başkanının değişmesi ve yerel seçim sonrası teşkilatların durumu ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki toplantı, parti içindeki önemli gelişmelere ışık tuttu.
yazar
Haber Merkezi
AK Parti'de 2'si Büyükşehir Olmak Üzere 5 İl Başkanı Görev Değişikliği Yaşıyor

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Değişim Ana Gündemiyle Toplanıyor

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 'değişim' ana gündemiyle bir araya geliyor.

İki Büyükşehir ve Beş İl Başkanının Değişmesi Bekleniyor

Toplantıda, iki büyükşehir olmak üzere beş il başkanının değişmesinin beklendiği belirtiliyor. Ayrıca, yerel seçimler sonrası teşkilatların durumu da detaylı bir şekilde ele alınacak.

Erdoğan'dan Değişim Mesajı: "Kırmadan, Dökmeden Değişimi Yapacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gecesi yaptığı balkon konuşmasında "Milletimizin beklentisinin farkında olarak, kırmadan, dökmeden değişimi yapacağız" mesajını vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, 'değişim' ana gündemiyle toplanacak.

Toplantıda, beş il başkanının değişmesinin yanı sıra yerel seçimler sonrası teşkilatların durumu da detaylı bir şekilde ele alınacak.

Erdoğan, seçim gecesi balkon konuşmasında milletin değişim ve yenilenme talebine saygı duyacaklarını ve kırmadan, dökmeden değişimi gerçekleştireceklerini belirtmişti.

MYK toplantısının gündemi, yerel seçimler sonrası ortaya çıkan 'değişim' talebi ve iç muhasebe olacak. İki büyükşehir olmak üzere beş il başkanının değişmesi bekleniyor.

Teşkilatlardaki son durumun detaylı bir şekilde değerlendirileceği toplantıda, bazı ilçe başkanlarının da değiştirilmesi planlanıyor.

A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş, MYK toplantısının detaylarını aktararak, "Pazartesi günü gerçekleşecek olan MYK toplantısında değişimlerin gerçekleşmesi muhtemel. En az 5 il başkanının değişmesi bekleniyor" dedi.

AK Parti, yerel seçimler sonrası teşkilatlardan gelen değişim taleplerine cevap vermek amacıyla yenilikler yapmayı planlıyor ve bu sürecin MYK toplantısıyla hız kazanacağı belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Valilerde Büyük Değişiklik: 35 İl için Yeni Valiler Atanacak!

Valilerde Büyük Değişiklik: 35 İl için Yeni Valiler Atanacak!