Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı Yoğun Katılımla Kapılarını Açtı

8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı Yoğun Katılımla Kapılarını Açtı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, 4-6 Eylül tarihleri arasında 100'ün üzerinde firmanın katılımıyla Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleştiriliyor. Fuar, bölge ekonomisine katkı sağlamayı ve sanayiciler için yeni iş birliği fırsatları sunmayı amaçlıyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı Yoğun Katılımla Kapılarını Açtı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, yoğun katılımla açıldı. Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'nde 4-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen fuarda 100'ün üzerinde firma ürünlerini sergiliyor. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, Çerkezköy'ün sanayi ve ihracat potansiyeline vurgu yaparak, kentin Türkiye’nin en önemli üretim üslerinden biri olduğunu belirtti. Çetin, Çerkezköy’ün sadece iç pazarda değil, uluslararası arenada da rekabet edebilme gücüne sahip olduğunu ve fuarın firmalar için yeni iş birliği fırsatları sunduğunu ifade etti.

Ahmet Çetin, ayrıca Çerkezköy'ün ekonomik kalkınması için yapılan yenilikler ve projeler hakkında bilgi verdi. Lojistik merkezlerinin kurulmasından nitelikli personel ihtiyacının karşılanmasına kadar çeşitli konularda atılan adımları ve yapılan iş birliklerini anlattı. Çetin, bölgede yer altı su kaynaklarının tükenmekte olduğunu ve bu sorunun çözümü için kamu ve STK'larla birlikte çalışacaklarını belirtti. Açılış töreni sonrasında ünlü keman sanatçısı Canan Anderson mini bir konser verdi ve vergi sıralamasında yer alan bölge firmalarına ödüller takdim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İŞKUR ve MEB İş Birliğiyle 120 Bin Kişilik İşbaşı Uygulama Programı Başladı

İŞKUR ve MEB İş Birliğiyle 120 Bin Kişilik İşbaşı Uygulama Programı Başladı