Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Haber 11 kişi hayatını kaybetti! Katliamın faili sonunda belirlendi

11 kişi hayatını kaybetti! Katliamın faili sonunda belirlendi

Mersin'de meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında tutuklu otobüs şoförü Ali Güler'in 'tek ve asli kusurlu' olduğunu belirten bilirkişi heyeti ön raporunu hazırladı.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
11 kişi hayatını kaybetti! Katliamın faili sonunda belirlendi

Mersin'de Gerçekleşen Trafik Kazasında 11 Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 11 kişiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan bilirkişi raporunda, tutuklu otobüs şoförü Ali Güler'in ‘tek ve asli kusurlu’ olduğu belirtildi.

Otobüs Şoförü Direksiyon Kontrolünü Kaybederek Karşı Şeride Geçti

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan Star Diyarbakır firmasına ait Ali Güler'in kullandığı 34 SD 88 21 plakalı otobüs, direksiyon hakimiyetini kaybederek çelik bariyerleri aşarak karşı şeride geçti.

Ciddi Sonuçlar Doğuran Kazada 11 Kişi Yaşamını Yitirdi

Mersin yakınlarında meydana gelen kazada, otobüs Adana istikametine ilerlerken kimliği belirlenemeyen 01 DT 341 ve 01 ALU 521 plakalı otomobiller ile 27 TD 342 plakalı bir kamyonla çarpıştı. Kazada 11 kişi yaşamını yitirirken, yaralananlar ise hemen hastaneye kaldırıldı.

Kazada İpek Taraman (33), Serhat Taraman (35), Elif Taraman (3), Ozan Kılıç (29), Birsen Çiftsüren (52), Mehmet Kaplan (34), Sultan Acet (30), Taha Acet (41), Halit Şimşek (41), Mehmet Orhan Teymen ve Ayla Çelik Teğmen hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticarette Haksız Fiyat Artışı ve Stokçuluğa Karşı Yeni Stratejiler Geliştiriliyor!

Ticarette Haksız Fiyat Artışı ve Stokçuluğa Karşı Yeni Stratejiler Geliştiriliyor!