Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Yatırım Yapmayı Düşünenler Bu Haberi Kaçırmayın! Altın Fiyatlarında Bayram Sinyali

Yatırım Yapmayı Düşünenler Bu Haberi Kaçırmayın! Altın Fiyatlarında Bayram Sinyali

Altın fiyatlarındaki son hareketler yatırımcıları heyecanlandırıyor. Uzmanlar, bu hağfta altın alımı için uygun bir zaman olduğunu belirtiyor. İslam Memiş'in önemli uyarılarına dikkat edilmeli.
yazar
Rabia Berat
Editör
Yatırım Yapmayı Düşünenler Bu Haberi Kaçırmayın! Altın Fiyatlarında Bayram Sinyali

Altın Piyasasında Yatırımcıların Dikkat Etmesi Gereken Noktalar

Altın piyasasında seyir sakin ilerlerken, ons altın 2350 doların altında kalmaya devam ediyor. Lider merkez bankalarının faiz politikaları altın fiyatlarının yönünü belirlemede önemli bir rol oynuyor. ABD Merkez Bankası Fed ve Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirim beklentileri altın fiyatlarını aşağı çekti.

'Bayrama Kadar Alımlar Tamamlanmalı' Uyarısı

Finansal analist uzmanı İslam Memiş, "Bayram öncesinde altın alımlarının tamamlanması gerektiğini belirtiyor ve Haziran ayının kısa olmasının önemini vurguluyor. Para piyasaları uzmanı Memiş, dolar, euro, altın, borsa ve bitcoin gibi piyasaların seyrini detaylı bir şekilde açıklıyor.

'Teknik Olarak Düşüşler Devam Edecek' Beklentisi

Memiş, yaptığı açıklamalarda alım satım tavsiyesi vermediğini belirtirken, teknik analizlere dayanarak önümüzdeki dönemde Bist100 endeksi, döviz kurları, ons altın ve ons gümüş gibi enstrümanların seyrini öngörüyor. Döviz kurlarının sakin seyrettiği ve bayram öncesi TL talebinin arttığını dile getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Azerbaycan ve Türkiye Arasındaki Doğal Gaz İşbirliği Anlaşması Yenilendi

Azerbaycan ve Türkiye Arasındaki Doğal Gaz İşbirliği Anlaşması Yenilendi