Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Türk Telekom, internet fiyatlarına önemli bir zam yaptı: İşte yeni fiyatlar!

Türk Telekom, internet fiyatlarına önemli bir zam yaptı: İşte yeni fiyatlar!

Türk Telekom, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla taahhütsüz internet ücretlerine zam yapacağını duyurdu. Zam, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak ve sadece taahhütsüz aboneleri etkileyecek. Şirketin internet aboneleri arasında bu gelişmeyle ilgili tartışmalar devam ediyor.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Türk Telekom, internet fiyatlarına önemli bir zam yaptı: İşte yeni fiyatlar!

Türk Telekom, İnternet Fiyatlarını Güncelliyor

Türk Telekom, yeni zamlı fiyatlarını duyurdu ve en düşük hızdaki internet paketinin fiyatını 650 TL'den 755 TL'ye yükselteceğini açıkladı.

Fiyat Güncellemesi Detayları

Şirketin resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Evde/İşte İnternet tarifeleri, MEB tarifeleri, Yalın/Alo erişim ve Alo dakika paketleri, Statik IP ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde güncelleme yapılacak.

Taahhütlü ve Taahhütsüz Müşterilerin Durumu

Yapılan güncellemelerden sadece taahhütsüz müşterilerin etkileneceği belirtilirken, taahhütlü müşterilerin taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyeceği vurgulandı.

Taahhüdü devam eden kullanıcılar, taahhütsüz internet ücretlerine gelen zamlardan etkilenmeyecek ve mevcut fiyatlardan faydalanmaya devam edecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Icardi, Galatasaray'a Veda mı Ediyor?

Icardi, Galatasaray'a Veda mı Ediyor?