Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Son güncelleme: Akaryakıt fiyatları yeniden belirlendi! 15 Haziran'da benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?

Son güncelleme: Akaryakıt fiyatları yeniden belirlendi! 15 Haziran'da benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve dövizdeki dalgalanmaların etkisiyle akaryakıt istasyonlarında yeni zamlı tarifeler uygulandı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin ve motorin fiyatları güncel olarak artış gösterdi.
yazar
Haber Merkezi
Son güncelleme: Akaryakıt fiyatları yeniden belirlendi! 15 Haziran'da benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?

İstanbul'da Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin litresi 40.29 TL, motorinin litresi 40.67 TL ve LPG'nin litresi 21.19 TL iken, Anadolu Yakası'nda benzin 40.15 TL, motorin 40.57 TL ve LPG 19.64 TL olarak belirlendi.

Ankara ve İzmir'deki Akaryakıt Fiyatları

Ankara'da benzin 41.24 TL, motorin 41.63 TL ve LPG 20.19 TL iken, İzmir'de benzin 41.54 TL, motorin 42.02 TL ve LPG 19.89 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Akaryakıt Fiyatlarının Artma Nedenleri

Akaryakıt fiyatlarındaki yükselişin ana sebebi, Brent petrol fiyatlarının artması ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar olarak öne çıkıyor. Küresel petrol piyasasındaki değişimler, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. Brent petrol fiyatlarının yükselmesi, maliyetlerin artmasına yol açıyor ve bu da tüketicilere yansıyor.

Yolculuk Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bayram tatili gibi yoğun dönemlerde akaryakıt fiyatlarını takip etmek önem arz ediyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artış, bütçenizi zorlayabilir. Bu sebeple yolculuk öncesinde en güncel fiyat bilgilerini kontrol ederek, uygun fiyatlı yakıtı tercih etmek maliyetlerinizi minimize edebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram alışverişlerinde büyük fırsat: Banka, 720 TL'lik indirimi duyurdu!

Bayram alışverişlerinde büyük fırsat: Banka, 720 TL'lik indirimi duyurdu!