Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi İnanılmaz Fırsat: Evler Sadece 100 TL'ye Satışa Çıktı!

İnanılmaz Fırsat: Evler Sadece 100 TL'ye Satışa Çıktı!

Sicilya Adası'nda, terkedilmiş köy evleri sembolik fiyatlarla yeniden satışa sunulacak. Bu adım, tarihi ve kültürel mirası koruma çabalarını desteklerken, köylerin canlanmasına da katkı sağlayacak.
yazar
Haber Merkezi
İnanılmaz Fırsat: Evler Sadece 100 TL'ye Satışa Çıktı!

Sicilya Adası'nda Tarihi Köy Evleri 3 Euro'dan Satışa Sunuldu

Sicilya Adası'nda, teraslı ve bahçeli köy evleri sadece 3 euro gibi düşük bir fiyatla satışa çıkarıldı. Bu uygulama, 2019 ve 2021 yıllarında büyük ilgi gördü ve şimdi yenilenmiş haliyle tekrar gündemde.

Eski Saracen Bölgesindeki Evler Yeniden Canlanıyor

Kentin eski Saracen bölgesindeki evler, önceki satışlardaki evler kadar sağlam ve yapısal olarak güvenli olarak nitelendiriliyor. Teraslı evler, terkedilmiş köylerin yeniden canlandırılmasını ve atıl durumda kalan evlerin çökmesini engellemeyi amaçlayacak.

Açık Artırmayla Satılan Evlerde Yenileme İhtiyacı

Evler genellikle iki ya da üç katlı olup, iki veya üç yatak odalı ve 80 metrekareden daha büyük olabiliyor. Açık artırma yöntemiyle en yüksek teklifi verene satılan bu evlerin başlangıç fiyatı 3 euro olsa da, çoğu evin fiyatı 5.000 ila 10.000 euro arasında değişiyor. Satın alanların evleri yaşanabilir hale getirebilmek için ciddi bir yenileme sürecine girmesi gerekecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İŞKUR'dan İki Kurumun Personel Alım İlanı Yayınlandı, Başvurular Başladı!

İŞKUR'dan İki Kurumun Personel Alım İlanı Yayınlandı, Başvurular Başladı!