Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Haziran ayına özel kampanya! 8 bin 500 TL hediye edilecek!

Haziran ayına özel kampanya! 8 bin 500 TL hediye edilecek!

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcıları için heyecan verici bir kampanya başlatıyor. Detaylar bugün açıklanacak. Kampanya kapsamında sunulacak avantajlar ve fırsatlar merakla bekleniyor.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Haziran ayına özel kampanya! 8 bin 500 TL hediye edilecek!

Ziraat Bankası Kart Sahiplerine Nakit Para Hediye Ediyor

Haziran ayı boyunca devam edecek olan bu özel kampanya kapsamında Ziraat Bankası, kart sahiplerine nakit para hediye edecek, böylece alışveriş deneyimleri daha da keyifli hale gelecek.

Kampanya Detayları

1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS aracılığıyla katılım sağlanabilecek.

Asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gereklidir ve Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişler kampanyadan yararlanabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 8 Temmuz 2024'te yüklenecek ve 12 Ağustos 2024'e kadar kullanılabilecektir, ancak Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları Katlanan Bankkart Lira özelliğinden faydalanamayacak.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Bankkart kampanyasına katılmak için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya Bankkart Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz, ayrıca TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndererek de kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri en fazla 8500 TL Bankkart Lira kazanabilir, ek kart harcamaları asıl kart sahibinin harcamalarıyla birleştirilir ve kampanyadan yararlanılan işlemlerin iptal veya iadesi durumunda Bankkart Liraları geri alınacaktır.

Bankkart Kumbarası'nda yeterli bakiye bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilere Haziran Ayında Yapılacak Ödemelerde 18 Bin TL'ye Kadar Destek Sağlanacak!

Emeklilere Haziran Ayında Yapılacak Ödemelerde 18 Bin TL'ye Kadar Destek Sağlanacak!