Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Gümüş Fiyatları Yükselerek Bitcoin'i Geride Bıraktı, Piyasalarda Fırtına Etkisi Oluştu!

Gümüş Fiyatları Yükselerek Bitcoin'i Geride Bıraktı, Piyasalarda Fırtına Etkisi Oluştu!

Gümüş, 11 yılın en yüksek seviyesinde seyrederek küresel piyasalarda dikkatleri üzerine çekti ve Bitcoin'i geçerek dünyanın en büyük varlıkları listesinde önemli bir konuma yükseldi. Bu gelişmeler piyasalarda büyük bir heyecan yaratıyor.
yazar
Haber Merkezi
Gümüş Fiyatları Yükselerek Bitcoin'i Geride Bıraktı, Piyasalarda Fırtına Etkisi Oluştu!

Gümüş Fiyatları Tarihi Zirvede!

Küresel piyasalarda gümüş fiyatları rekor seviyelere ulaşarak 11 yıldan uzun bir sürenin zirvesine tırmanmış durumda ve bu durum, dünyanın en büyük varlıkları listesinde Bitcoin'i geride bırakmasına neden oluyor.

Gümüş, 1.82 Trilyon Dolarlık Piyasa Değeri İle Dünyanın Sekizinci Büyük Varlığı Konumunda!

Gümüşün ons fiyatı 32 dolara yaklaşarak Aralık 2012'den bu yana en yüksek seviyesine ulaşmış durumda ve şu anda 1.82 trilyon dolarlık piyasa değeri ile dünyanın en büyük sekizinci varlığı konumunda bulunuyor.

Gümüş Fiyatlarındaki Yükselişin Nedenleri

Analizlere göre, gümüş fiyatları ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yakın zamanda faiz oranlarını indirme olasılığının artmasıyla destek buluyor ve piyasaların bu indirimin eylül ayı gibi erken bir tarihte başlayabileceğini öngördüğü belirtiliyor. Ayrıca, Ortadoğu'daki siyasi belirsizliklerin güvenli liman varlıklara talebi artırdığı ve güçlü yatırım ile endüstriyel talebin gümüş piyasasında baskı oluşturduğu ifade ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhalefet lideri Özgür Özel, durmayanı durdurmayacak

Muhalefet lideri Özgür Özel, durmayanı durdurmayacak