Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Emeklilere koşulsuz ödemesiz 18 bin TL yardım! Acele Edin

Emeklilere koşulsuz ödemesiz 18 bin TL yardım! Acele Edin

Emeklilerin tercih ettiği bankalar, sundukları promosyonlar ve avantajlar doğrultusunda belirleniyor. Rekabet ortamında bankalar, emeklilere çekici teklifler sunarak müşteri sayılarını artırmayı hedefliyor.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Emeklilere koşulsuz ödemesiz 18 bin TL yardım! Acele Edin

ING Bank Emekli Promosyonu Detayları

ING Bank, SGK emekli maaşı alanlara yönelik özel bir promosyon sunmaktadır. Bu promosyon kapsamında, ek koşulsuz 15.000 TL'ye varan nakit promosyon ve otomatik Fatura Talimatı ile 3.000 TL'ye varan ek nakit promosyon imkanı sağlanmaktadır.

Ödeme Miktarlarına Göre Promosyon Dağılımı

Emekliler, aylık gelirlerine göre belirlenen ödeme miktarlarına sahiptirler. 10.000 TL'ye kadar olan aylık gelirler için 6.250 TL, 10.000 TL ile 15.000 TL arası gelirler için 10.000 TL, 15.000 TL ile 20.000 TL arası gelirler için 12.500 TL ve 20.000 TL üzeri gelirlere sahip olan emeklilere ise 15.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Başvuru İşlemleri ve Detaylar

Emekliler, ING Bank'a başvurularını Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı veya ING Şubeleri üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Bu promosyon kampanyası sayesinde ING Bank, emeklilere maddi destek sağlarken aynı zamanda müşterilerine avantajlı bir hizmet sunmayı hedeflemektedir. Bu fırsatı değerlendiren emekliler, bayram öncesinde ek bir gelir elde etme şansını yakalayabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk balı dünya pazarlarında yükselişe geçti: 4 ayda 11,5 milyon dolarlık ihracat yapıldı

Türk balı dünya pazarlarında yükselişe geçti: 4 ayda 11,5 milyon dolarlık ihracat yapıldı