Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Bankalardaki hesaplarınızı düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın!

Bankalardaki hesaplarınızı düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın!

Bankacılık sektöründen gelen son dakika haberi; ING Bank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve diğer üç banka ortak bir kararla yeni faiz oranlarını belirledi. Detaylar için takipte kalın!
yazar
Haber Merkezi
Bankalardaki hesaplarınızı düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın!

Bankaların Yeni Kampanyalarıyla İlgili Müjdeli Haberler

Bankalarda hesabı bulunan vatandaşlar için önemli bir duyuru yapıldı, ING Bank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve diğer bankalar yeni kampanyalarını duyurmaya başladı.

Kredi Kampanyalarına Yoğun İlgi!

Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan kredi kampanyaları büyük ilgi görüyor, bu haberimizde bankaların 50 bin TL kredi kullanımı için aylık taksit tutarlarını inceleyeceğiz.

Bankaların Kredi Faiz Oranları ve Aylık Taksit Tutarları

ING Bankası'ndan 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bir müşteri için 36 ay vade ve %3,79 faiz oranıyla aylık taksit tutarı 2.993,44 TL olarak belirlendi.

DenizBank'ta 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bir müşteri için 36 ay vade ve %4,74 faiz oranıyla aylık taksit tutarı 3.484,98 TL olarak hesaplandı.

Ziraat Bankası'ndan 49 bin TL kredi kullanmak isteyen bir müşteri için 36 ay vade ve %5,34 faiz oranıyla aylık taksit tutarı 3.811,19 TL olarak açıklandı.

Garanti Bankası'ndan 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bir müşteri için 36 ay vade ve %4,39 faiz oranıyla aylık taksit tutarı 3.301,14 TL olarak belirlendi.

TEB Bankası'ndan 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bir müşteri için 36 ay vade ve %3,99 faiz oranıyla aylık taksit tutarı 3.094 TL olarak hesaplandı.

İş Bankası'ndan 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bir müşteri için 36 ay vade ve %4,55 faiz oranıyla aylık taksit tutarı 3.395,73 TL olarak belirlendi.

Yapı Kredi Bankası'ndan 50 bin TL kredi kullanmak isteyen bir müşteri için 36 ay vade ve %5,49 faiz oranıyla aylık taksit tutarı 3.894,02 TL olarak açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzman Profesör Görür, Endişe Verici Bir Bölge Tespit Etti!

Uzman Profesör Görür, Endişe Verici Bir Bölge Tespit Etti!