Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Banka, emeklileri sevindirecek bir kampanya başlattı: Harcamalarınıza özel 500 TL hediye fırsatı sunulacak!

Banka, emeklileri sevindirecek bir kampanya başlattı: Harcamalarınıza özel 500 TL hediye fırsatı sunulacak!

Halkbank, emeklilere özel bir kampanya düzenledi. Haziran ayında yapılan harcamalarda 500 TL'ye kadar indirim fırsatı sunulacak. Kampanya, emekli vatandaşların ilgisini çekiyor.
yazar
Haber Merkezi
Banka, emeklileri sevindirecek bir kampanya başlattı: Harcamalarınıza özel 500 TL hediye fırsatı sunulacak!

Kampanyadan Yararlanmak İsteyen Emeklilere Müjde!

Halkbank'ın duyurduğu kampanya kapsamında, emekli kartı sahipleri her sektörde geçerli olmak üzere 750 TL ve üzeri harcamalarda 50 TL indirim fırsatı yakalayacaklar.

Kampanya Detayları

Emekliler, toplamda 10 alışverişe kadar bu indirimden faydalanabilecekleri için maksimum 500 TL tasarruf edebilecekler. Kampanyaya Paraf Emekli kart, sanal kartlar ve ek kartlar dahil olup diğer kartlar kampanya kapsamında değildir.

Kampanya Koşulları ve Katılım Süreci

Aynı gün ve aynı işyerinde yapılan harcamalar arasında ilk harcama kampanyaya dahil olacak ve indirim hedefe ulaşılan karta yansıtılacaktır. Kampanya sadece Paraf Emekli kart ile yapılan harcamalarda geçerli olup ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Halkbank, emeklilere yönelik sunduğu çeşitli fırsatlarla finansal yüklerini hafifletmeyi amaçlarken, Haziran ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya emeklilere önemli bir tasarruf imkanı sunuyor. Emekliler, mobil bankacılık uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak bu avantajlardan faydalanabilirler.

Emekli kartı sahipleri, Halkbank mobil bankacılık uygulaması üzerinden adım adım kampanyaya katılabilirler. Uygulamayı açarak kampanyalar sekmesine gidip emeklilere özel kampanyayı bulup "Katıl" butonuna tıklayarak kampanyaya dahil olabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hak Sahiplerine Devlet Tarafından 88 Milyon 368 Bin TL Ödeme Yapıldı, Hesaplarınızı Hemen Kontrol Edin!

Hak Sahiplerine Devlet Tarafından 88 Milyon 368 Bin TL Ödeme Yapıldı, Hesaplarınızı Hemen Kontrol Edin!