Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Bakan Bolat: Çekya ile Yenilenebilir Enerji İşbirliği Geleceğimizi Şekillendirecek

Bakan Bolat: Çekya ile Yenilenebilir Enerji İşbirliği Geleceğimizi Şekillendirecek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çekya ile işbirliği fırsatlarını değerlendirirken, otomotiv, savunma, enerji ve hava yolu sektörlerinde yeşil ve dijital dönüşüm ile yeni üretim modellerinin önemli potansiyel taşıdığını belirtti.
yazar
Haber Merkezi
Bakan Bolat: Çekya ile Yenilenebilir Enerji İşbirliği Geleceğimizi Şekillendirecek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çekya ile Yeni İşbirliği Fırsatlarını Değerlendirdi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çekya ile Türkiye arasındaki işbirliği fırsatlarına değinerek, "Yeşil ve dijital dönüşüm ve yeni üretim modelleri bağlamında otomotiv ve savunma endüstrisi ile enerji ve hava yolu sektörü gibi alanlarda önemli potansiyel görüyoruz" açıklamasında bulundu.

Çekya İle İşbirliği Potansiyeli Değerlendirildi

Türkiye'nin Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çekya ile işbirliği olanaklarını ele alırken, "Otomotiv ve savunma endüstrisi ile enerji ve havacılık sektörü gibi alanlarda yeşil ve dijital dönüşüm ile yeni üretim modelleri konusunda büyük potansiyel görmekteyiz" ifadelerine yer verdi.

Yeni İşbirlikleri Önemli Fırsatlar Sunuyor

Çekya ile işbirliği olanakları hakkında değerlendirmelerde bulunan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Yeşil ve dijital dönüşüm ile birlikte otomotiv, savunma, enerji ve havacılık gibi sektörlerde yeni üretim modelleri geliştirme potansiyelimiz oldukça yüksek" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trafik felaketi: Kamyon devrildi, yollar kapandı

Trafik felaketi: Kamyon devrildi, yollar kapandı