Kamu'dan Haberler
ANASAYFA Ekonomi Akbank, bayram coşkusunu artırmak için özel fırsatlar sunuyor!

Akbank, bayram coşkusunu artırmak için özel fırsatlar sunuyor!

Akbank, Kurban Bayramı'na özel Haziran ayı kampanyalarını duyurdu. Axess ve Wings sahiplerine sunulan avantajlar, "Juzdan" uygulaması üzerinden cazip fırsatlar sunuyor.
yazar
Haber Merkezi
Akbank, bayram coşkusunu artırmak için özel fırsatlar sunuyor!

Akbank, Axess ve Wings Kullanıcılarına Özel Avantajlar Sunuyor

Axess ve Wings kart sahipleri, Akbank'ın sunduğu avantajlardan faydalanabilirler. Axess sahipleri, 30 Haziran'a kadar her ikinci 1.000 TL ve üzeri market alışverişinde 60 TL chip-para kazanırken toplamda 300 TL'ye kadar kazanç elde edebilirler. Wings sahipleri ise ay sonuna kadar her ikinci 1.500 TL ve üzeri market alışverişinde 6 bin "Mil Puan" kazanarak toplamda 30 bin "Mil Puan" biriktirebilirler. Her iki kampanyadan da yararlanmak için "Juzdan" uygulamasına katılım sağlamak yeterlidir.

Akbank'ın "Juzdan" uygulaması, Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine çeşitli markalarda geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları sunmaktadır. Axess veya Wings kartı olmayanlar da bu avantajlardan kolaylıkla faydalanabilirler.

Axess sahibi olmak isteyenlere özel kampanya kapsamında, 30 Haziran'a kadar Axess kartı alanlar, 15 Temmuz'a kadar yapacakları her 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde 300 TL'ye varan chip-para kazanma şansına sahiptirler. Aynı şekilde, Wings kartı alacaklar için de özel bir kampanya bulunmaktadır. 30 Haziran'a kadar Wings kartı alanlar, 15 Temmuz'a kadar yapacakları toplamda 30 bin TL harcamaya yurt dışında 6 bin TL, yurt içinde 3 bin TL değerinde uçak bileti kullanımına olanak sağlayan 300 bin Mil Puan kazanabilirler.

Axess veya Wings kartı olmayanlar, Akbank Mobil üzerinden başvuru yaparak kartlarını hemen kullanmaya başlayabilirler. Tüm bu cazip kampanyalardan faydalanmak için "Juzdan" uygulamasını kullanarak ilgili kampanyalara kolayca katılabilirsiniz. Akbank, bayram alışverişlerinizi daha keyifli ve kazançlı hale getirmek için avantajlar sunmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğretmenlerin Ek Ders Ücreti 304 TL Olacak!

Öğretmenlerin Ek Ders Ücreti 304 TL Olacak!